Uitbreiding rassen Original Orchids - 13 december 2017

Een uitzonderlijke teeltwijze van ’t Nieuw Bos, heeft geleid tot Phalaenopsis met oerkracht. De bloemstelen van de Original Orchids zijn zo sterk dat stokjes ter ondersteuning overbodig zijn. Naast de speciale teeltwijze voegt de kweker een H2Obloom pot mét waterstick toe en wordt de plant beschermd tegen ethyleen. Hiermee heeft de Phalaenopsis altijd voldoende water en is het bestand tegen schadelijke invloeden van de fruitschaal. Original Orchids is verkrijgbaar met 3, 4 of 5 krachtige bloemstelen.

De botanische tinten van de orchidee rijken verder dan de grenzen van de jungle… Het assortiment van Original Orchids is namelijk uitgebreid. Naast Original Orchid ‘White’ is Original Orchid ‘Blush’ en ‘Stripe’ aan de collectie toegevoegd. Alle varianten zijn wekelijks leverbaar.
Ook nieuw is de Original Orchids in frame. Lees hier meer over op de website.

← Lees onze andere nieuwsitems