Wij hechten grote waarde aan milieuvriendelijkheid. Vandaar dat we blijven streven naar verbetering op het gebied van duurzaam werken. Met de A-status binnen het MPS-ABC certificaat kunnen we spreken van het meest milieuvriendelijke niveau dat behaald kan worden op het gebied van gewasbescherming, meststoffen, energie en afval. Dit certificaat is een unieke standaard in de wereld en is de meetlat die aantoont hoe duurzaam onze bedrijfsvoering is.

Om onze duurzame werkwijze aan te kunnen tonen, maken we gebruik van de MPS-ProductProof-systematiek. Deze methode maakt het mogelijk de gebruikte stoffen in sierteeltproducten te achterhalen en aan te tonen dat er geen gebruik is gemaakt van schadelijke stoffen. Met de combinatie van de certificeringen MPS-ABC en MPS-ProductProof bieden we onze klanten zekerheid voor zowel een verantwoorde bedrijfsvoering als een verantwoord product. Iets waar we erg trots op zijn!

Meer weten over onze duurzame manier van werken? We vertellen je er graag meer over! Neem contact op met Wilco Verhoeven via info@artisan-orchids.com