BEZOEK DE ORCHIDEEËNSHOP, CONCEPT STORE OF BESTEL DE PHALAENOPSIS VAN ARTISAN ONLINE!

PRACHTIGE PHALAENOPSIS, VERS VANUIT DE KAS

Shop onze orchideeën nu ook online!

Vanaf heden zijn onze Phalaenopsis te bestellen via onze eigen webshop. Dankzij een speciale verzenddoos, wordt jouw bestelling gemakkelijk, snel én veilig bij je thuis gebracht. Ontdek hier het assortiment.

Orchideeënshop en concept store voor de consument

Een winkel vol met prachtige Phalaenopsis, vers vanuit de kas, is te vinden bij de kwekerij van Artisan. Een shop speciaal ingericht voor de consument, waar een breed assortiment met verschillende soorten en kleuren Phalaenopsis is te vinden. Daarnaast is er een ruime keuze aan diverse sierpotten, interieurdecoratie en cadeau-ideeën.

Hoe bijzonder is het om direct te kunnen zien waar uw Phalaenopsis is geteeld?

Openingstijden

U bent van harte welkom in de orchideeënshop en concept store van Artisan – nu de WALK-THROUGH van Artisan!

Bezoekadres
Artisan | Hogeweg 12 | 5313 BA Nieuwaal

Openingstijden
Ma t/m do 09.00 – 17.00 uur
Vr  09.00 – 16.00 uur
Za 09.00 – 12.00 uur

Zon- en Feestdagen gesloten

Verzorging

Wij onderscheiden ons in de beste kwaliteit orchideeën; een compacte Phalaenopsis met veel bloemen en takken. Met als doel om ze een onverwoestbaar karakter en een lange bloeitijd mee te geven. Al onze planten krijgen vanuit de kwekerij een goede basis mee.

Wilt u weten hoe u thuis extra lang van onze orchideeën kunt genieten? Met de onderstaande verzorgingstips blijft ons product zijn sierwaarde langdurig houden.

Verzorgingstips Phalaenopsis

  • Geef onze Phalaenopsis een lichte plek, maar liever niet in direct fel zonlicht.
  • De ideale temperatuur voor Phalaenopsis is 20 graden. Probeer temperaturen boven de 25 graden en onder de 15 graden zoveel mogelijk te vermijden.
  • Het is heel gemakkelijk controleren of de plant voldoende water heeft. Kijk regelmatig naar de kleur van de wortels, dit kunt u doen door de binnenpot uit de ompot te tillen. Als de wortels donkergroen zijn betekent dit dat ze voldoende water hebben. Zijn ze echter grijswit van kleur dan hebben de planten dringend water nodig.
  • Afhankelijk van het aantal bloemen en takken kun je de plant 1 keer per week water geven. Hoe meer bloemen de Phalaenopsis heeft, hoe meer water ze nodig heeft.
  • Een goede manier van water geven is dompelen. Dompel uw orchidee een aantal minuten in lauw water, zodat de plant de gelegenheid krijgt om haar wortels vol te zuigen. Hier kan hij dan weer een paar dagen op teren. Laat ze hierna uitlekken en zet ze vervolgens weer terug in de ompot.
  • Geef de planten in de winter een zo licht mogelijke plaats tot alle bloemen bloeien, daarna kunt u de plant eventueel op een andere plek zetten.
  • Eventueel kunnen de Phalaenopsis af en toe bij gevoed worden met speciale orchideeënvoeding.
  • Heeft de Phalaenopsis een H2Obloom systeem? Dan kunt u deze pot af en toe bijvullen met een klein laagje water. De plant gebruikt precies de benodigde hoeveelheid water.