Producten Original Orchids

Van 5 tot en met 13 juni maakten de bezoekers van de Orchid Inspiration Days een inspirerende reis door de wereld van de orchidee. Artisan was dit jaar één van de veertien deelnemers, die samen met andere orchideeënkwekers, haar deuren opende. We presenteerden ons brede assortiment van stijlvolle Phalaenopsis met bijpassende woonaccessoires in een ambachtelijke presentatie. Mét een hoogtepunt in het bijzonder! Tijdens de open dagen lanceerden we ons nieuwe 7 centimeter assortiment: Tresor. De compacte maat van deze sfeervolle Phalaenopsis leent zich voor diverse woonaccessoires en past perfect binnen het Artisan assortiment.

Ambachtelijke presentatie

Naast noviteit Tresor, presenteerde we onder andere ook The Living Collection en onze duurzame verpakkingen. Ook paradepaardje Original Orchids in Frame, het concept waarvoor we in januari de Dutch Tulip Award in ontvangst mochten nemen, werd tentoontgesteld. Daarnaast konden alle bezoekers aanschuiven bij een bourgondisch ontbijt, lunch of diner en op de foto met een ‘lelijk eendje’ om een bijzondere tour te winnen door het provinciale Gelderse landschap.

Orchid Inspiration Days gemist?

Tijdens de Orchid Inspiration Days hebben we veel zakelijke relaties mogen ontvangen. Graag willen we iedereen bedanken die onze kwekerij heeft bezocht. Het waren leuke dagen, waarin we veel leuke gesprekken hebben kunnen voeren! Was het voor u niet mogelijk Artisan te bezoeken tijdens de Orchid Inspiraiton Days, maar bent u wel nieuwsgierig naar ons assortiment? Neem contact op met ons verkoopteam. We geven u graag een rondleiding door onze kwekerij!