Op 2 oktober was orchideeeënkweker Artisan aanwezig bij het Pyramide event in Naaldwijk. Hier presenteerden we met trots onze nieuwste collectie: The Living Collection. Deze collectie bestaat uit verschillende woonaccessoires volgens de laatste trends, gecombineerd met onze Phalaenopsis. Aan de bloemisten werd o.a. gevraagd wat ze vonden van onze nieuwste aanwinst binnen deze levende collectie, het Terrarium. De reacties waren positief en we hebben zelfs van verschillende bloemisten bestellingen gekregen om The Living Collection in hun bloemenwinkel te verkopen!

Tijdens de drukbezochte avond met hapjes en drankjes, waren bloemisten en de vakhandel aanwezig om de verschillende productpresentaties te bekijken en lezingen bij te wonen. Mama Botanica, een blogger gespecialiseerd in de groene, botanische wereld gaf een inspirerende lezing over het gebruik van social media en shopoloog Chantal Riedeman vertelde over de power of ‘smiling’.

Het evenement was voor ons een mooie gelegenheid om van gedachten te wisselen met verschillende bloemisten en geïnspireerd te raken. Een inspirerende en geslaagde avond!

Tafel en bloemen

Nieuws