Vanaf heden zijn onze handmade orchids ook online te bestellen in onze eigen webshop! De handel die deels op slot zat en de consument die op dit moment liever online oriënteert in plaats van het drukke tuincentrum binnen te stappen was voor ons voldoende reden om een eigen webshop op te starten.  

Moederdagdeal, 1+1 gratis!  

Sinds 1 mei staat onze webshop live en kan er besteld worden. Wat ons betreft, had dat geen dag later hoeven zijn! Op 10 mei is het namelijk Moederdag en tijd om onze moeders of andere dierbare vrouwen te laten weten hoeveel ze voor ons betekenen. We trappen daarom af met een gave openingsactie: Verras je moeder met een mooie 4-tak orchidee en krijg de 2e gratis, zodat je ook je schoonmoeder, bonusmoeder, vrouw, dochter, oma, zus, vriendin of jezelf kan verwennen!  

Een compleet concept 

Naast deze Moederdagdeal, staan er natuurlijk ook andere producten uit ons assortiment klaar om besteld te worden. Naast alleen een mooie plant, kun je er ook voor kiezen om je product ‘af te maken’ met een gave pot of een leuk, persoonlijk bloemenkaartje, helemaal in stoere Artisan-stijl. Leuk om bijvoorbeeld weg te geven, maar zelf houden kan natuurlijk ook!    

Klik hier om naar de webshop te gaan. Veel shopplezier!