De maand oktober staat elk jaar in het teken van wonen. Zo worden er – normaal gesproken – allerlei woonbeurzen georganiseerd om de nieuwste woontrends onder de aandacht te brengen. Wist je dat wij bij Artisan Orchids niet alleen planten verkopen, maar ook woonaccessoires die jouw interieur tot leven brengen? Laat je inspireren!

The Living Collection by Artisan

The Living Collection by Artisan is een eigentijdse collectie aan interieuraccessoires waarbij de orchidee letterlijk op een voetstuk is geplaatst. Geen schilderij, maar een levend object wat uitbundig en langdurig bloeit. Tot en met 31 oktober krijg je 10% korting op alle producten uit onze The Living Collection. Gebruik hiervoor bij het afrekenen code LIVING10. Nieuwsgierig naar het assortiment? We lichten onze collectie graag voor je uit!

Original Orchids in frame

Dit stoere, stalen frame van Artisan Orchids is een echte eyecatcher voor in je interieur. In het stalen frame hangt een pot met daarin een onverwoestbare Original Orchid Phalaenopsis, beschikbaar in diverse kleuren. Je kunt hierbij kiezen voor een glazen pot of een pot van berkenhout. Je shopt dit prachtpraaltje in onze concept store in Nieuwaal of online!

Pirouette Tresor

Zet jouw orchidee letterlijk op een voetstuk met dit pronkstuk uit onze The Living Collection! Pirouette Trésor, gecombineerd met een luxe ompot, is een plaatje om te zien. Voor zowel de orchidee als de pot is er keuze uit verschillende mooie kleuren.

Pirouette Trésor shop je in onze Concept Store aan de Hogeweg 12 in Nieuwaal.

Pallisade Trésor

Hang in there! Pallisade Trésor is een superleuke hangpot voor in huis. Wil je haar liever neerzetten? Dat kan natuurlijk ook! Het potje waarin Pallisade komt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, net zoals de Trésor-orchidee.

Pallisade Trésor shop je in onze Concept Store aan de Hogeweg 12 in Nieuwaal.

Trésor in frame

Naast onze Original Orchids bieden we ook Trésor, onze kleinste schat, in een stoer frame aan. Deze eyecatcher maakt jouw interieur nog leuker!

Shop Trésor in frame op onze webshop of in de Concept Store.