Nieuws

Tussen 5 en 13 juni opent Artisan voor het eerst haar deuren voor de zakelijke markt tijdens de Orchid Inspiration Days. Tijdens de open dagen kunt u in Nieuwaal terecht voor een inspirerende tour door onze kwekerij en maakt u kennis met de Gelderse ambacht, verworven in ons brede Phalaenopsisassortiment. Dit jaar heeft de Orchid Inspiration Days drie overkoepelende thema’s: trends, noviteiten en duurzame activiteiten. We geven u alvast een klein voorproefje van wat u bij Artisan kunt verwachten:

Noviteiten | Tresor

Een potmaat zo klein, dat een oog voor detail een vereiste is om al haar ambachtelijk schoon te bewonderen! Tresor, de Franse vertaling van het woord ‘schat’, is onze nieuwste aanwinst. Tijdens de open dagen introduceren we het potmaat 7 centimeter assortiment voor het eerst op de markt.

Trends | The Living Collection by Artisan

De Phalaenopsis net even anders. Aan de wand, in een sfeerhoek of pronkend op de kast. Het merk The Living Collection by Artisan omvat verschillende decoratie, speciaal bedoeld voor de ambachtelijke woonplanten uit ons assortiment. Het Original Orchids in Frame werd eerder dit jaar bekroond voor haar stijlvolle uitstraling met de Dutch Tulip Award voor het beste concept! De botanische orchidee vindt geheel op eigen kracht, zonder stokjes, haar ongedwongen weg in het stijlvolle concept! Tijdens de Orchid Inspiration stellen we haar, samen met alle andere accessoires uit The Living Collection by Artisan, graag aan u voor. In presentatievorm én in onze stijlvolle eetkamer, waar u terecht kunt voor een ambachtelijk maal!

Duurzame werkwijzen | onverwoestbare verpakkingen

Onze handgemaakte orchideeën worden geleverd in een ‘onverwoestbaar’ duurzame uitstraling. Vraag tijdens de Orchid Inspiration Days naar deze duurzame verpakkingen. We vertellen u graag meer over onze ambachtelijke potcover, craft hoes, verpakkingsdoos en etiket in de speciaal ontwikkelde duurzame Artisan uitstraling!

Proef de Gelderse ambacht

Schuif na een inspirerende tour aan tafel voor een ambachtelijk maal; ontbijt, brunch, lunch of op ieder ander tijdstip van de dag! Tussen een weelde van Phalaenopsis kunt u de Gelderse ambacht proeven met producten uit de streek; van vers geplukte aardbeien tot banketbakkers brood. Tijdens de bourgondische maaltijd vertellen we u graag meer over Artisan’s verfijnde vakwerk en brede assortiment.

Stuur een mailtje naar concept@artisan-orchids.com of neem contact op via +31 (0)6 223 551 80 om een eetafspraak te maken met ons verkoopteam!

Met een bezoek aan onze kwekerij tijdens de Orchid Inspiration Days, kunt u naast de figuurlijke reis door ambachtelijk Gelderland, ook kans maken op een échte tour door het provinciale, Gelderse landschap met bijpassend vervoer!  Blijf via onze socialmediakanalen op de hoogte van de winactie via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

In de onderstaande video stelt eigenaar Wilco Verhoeven zich vast aan u voor!