Nieuws

Levend groen in huis geeft een extra touch aan het interieur. Landelijk of stoer; de Phalaenopsis met zijn opvallende bloemen en prachtige heldergroene bladeren past hij bij elke woonstijl. De woonaccessoires van The Living Collection by Artisan maken een nog uniekere blikvanger van deze bloeiende plant.

Maak kennis met onze eigentijdse producten, met elk een eigen accessoire voor het interieur!

Frame metaal boomschors:

Het metalen frame met boomschorspot, gevuld met een 4-tak Original Orchids, geeft een groene touch aan elke woonstijl. De ijzeren spijlen, die de sierlijke bloem beschermen, maken het geheel industrieel en toch eigentijds.

Frame metaal glas:
De ijzeren spijlen van het metalen frame zetten de 4-tak Original Orchids letterlijk en figuurlijk in het middelpunt. De glazen pot toont de wortels van de onverwoestbare plant en creëert zo een verfrissend doorkijkje, waarmee het natuurlijk groen van buiten naar binnen wordt gehaald.

Wooden frame: 

Deze houten accessoire wordt geleverd met een 4-tak Original Orchids én biedt de keuze uit twee verschillende soorten potten. Geef de orchidee een romantisch tintje door haar wortels te onthullen in de glazen pot of kies de boomschorspot om het interieur een landelijke touch te geven.

Hout hangend:
Deze moderne wandhanger geeft Original Orchids een ereplekje in huis; het strakke ontwerp maakt van de plant een eyecatcher aan de muur! Het houten frame in combinatie met de keramieken pot zorgt ervoor dat ze past in elke stijl; van modern, industrieel en Bohémian tot landelijk, chique en Scandinavisch.

Terrarium:
Een stukje natuurlijk wild in huis. Dit eigentijdse terrarium is gevuld met een zelfvoorzienende 2-tak orchidee. De speciaal in mos verwerkte plant zorgt voor een optimale houdbaarheid in het afgesloten glas, die voor langere duur een mooi plekje in huis verdient.