Hier vind je veelgestelde vragen over bezorgen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan met jouw vraag via shop@artisan-orchids.com, we helpen je graag verder.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn Phalaenopsis heelhuids aankomt?
Jouw orchidee krijgt een extra scheutje water en wordt dan met zorg verpakt in een speciale doos. Dit zorgt ervoor dat jouw plant in goede conditie aankomt.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 besteld zijn, worden de volgende dag geleverd. Heel soms gaat dit mis, bijvoorbeeld wanneer de volledige bestelling niet op voorraad is of PostNL het druk heeft. Dan kan het voorkomen dat jouw plant later komt. Ben jij bang dat jouw pakketje is kwijtgeraakt? Mail ons dan op shop@artisan-orchids.com. We kijken graag met je mee!

Op welke dagen en in welke landen bezorgen jullie?
Op dit moment bezorgen wij alleen in Nederland en bieden wij de volgende bezorgopties:

  • Standaardlevering, van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 18:00.
  • Avondlevering, van dinsdag tot en met vrijdag tussen 18:00 en 22:00 (€1,95)
  • PostNL-punt, kies een afhaallocatie bij jou in de buurt en haal je pakket op een door jou gewenst moment op.

Werken jullie met track & trace?
Wij verzenden onze bestellingen met PostNL. Je ontvangt een dag voor leverdatum een track & trace waarmee je jouw pakket kunt volgen. PostNL doet dan in het getoonde tijdvak een poging om jouw pakket te bezorgen. Mocht je niet thuis zijn, proberen ze het bij de buren af te leveren of nemen ze het mee naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt waar jij het pakket binnen 7 dagen op kunt halen. PostNL zal in dit geval een briefje achterlaten met instructies.

Kan ik een levertijd kiezen?
Je kan wel je bezorgdag kiezen, maar het is helaas niet mogelijk om een levertijd te kiezen. PostNL zal een tijdvak geven waarin zij verwachten jouw bestelling af te komen leveren.

Kan ik instructies geven over de bezorging?
Helaas kunnen wij geen bericht doorgeven aan PostNL. Dat betekent dat wij niet kunnen aangeven waar het pakket gezet mag worden als jij niet thuis bent, zoals in de schuur of in de achtertuin. Je kan er wel voor kiezen om zelf een briefje achter te laten voor jouw postbezorger, maar wij kunnen geen garantie geven dat de bezorger deze instructies opvolgt. Mocht het pakket toch kwijtraken, dan is de bezorger hier namelijk verantwoordelijk voor.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Ja, dit kan! Bij het afrekenen kies je dan voor ‘Bestelling afhalen’. Jouw bestelling ligt dan de volgende werkdag vanaf 14:00 klaar bij onze kwekerij aan de Hogeweg 12 in Nieuwaal.