Nieuws

Verrassende noviteiten van Artisan worden gepresenteerd tijdens Trade Fair  

1 november 2018 – De Phalaenopsis is al een blikvanger, maar het nieuwe product Folkestone en de producten van het nieuwe merk The Living Collection by Artisan zijn ware eyecatchers in huis. Aan haar brede assortiment met opvallende merken voegt het phalaenopsisbedrijf Artisan uit Nieuwaal deze opvallende producten en collectie toe. Zowel Folkestone, als de producten van The Living Collection by Artisan zijn verrassende items waarover de eerste reacties vanuit de markt enorm enthousiast zijn. Op de Royal FloraHolland Trade Fair presenteert Wilco Verhoeven, eigenaar van Artisan, deze noviteiten in stand 26.1 in hal 3.   

The Living Collection by Artisan

De Phalaenopsis net even anders. Aan de wand, in een sfeerhoek of pronkend in de kast. Het nieuwe merk The Living Collection by Artisan omvat verschillende decoratie, speciaal bedoeld voor de ambachtelijke woonplanten van Artisan, zoals de weelderige Original Orchids. De items Metal Frame, Wooden Frame, The Box en Terrarium maken op dit moment deel van uit van The Living Collection, maar deze eigentijdse collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe accessoires voor in het interieur. De producten van The Living Collection by Artisan worden uitgeleverd in een sleeve of cadeauverpakking met een duurzaam karakter en uitstraling.

Folkestone

Het bijzondere soort Folkestone heeft een compact formaat met gestapelde bladeren. Uniek is de hoeveelheid meertakken van deze Phalaenopsis, wat een groot aantal bloemen geeft. Waar de inspiratie voor deze plant vandaan komt? Denk aan de adembenemende witte krijtrotsen nabij de Engelse stad Folkestone. De rotsen weerstaan de kracht van de zee en geven de kust een unieke uitstraling; sterk en verfijnd tegelijkertijd. Folkestone is er als 4, 5 en 6-takker en wordt geleverd in H2Obloom en een potcover die het rotsachtige gevoel terug laat komen door de gravel opdruk.  

Artisan – Handmade orchids

Artisan betekent ambacht en benadrukt het verfijnde vakwerk, die de mensen bij Artisan in de vingers hebben. Artisan onderscheidt zich in een superieure kwaliteit orchidee. Een Phalaenopsis met veel takken en bloemen in compact formaat. Met dit vakwerk weten ze een product te telen, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Allen herkenbaar door de ambachtelijke potcover of verpakkingsdoos, in Artisan uitstraling. Meer informatie over Artisan op: www.artisan-orchids.com.

Plant