Woensdag 16 januari – Het Original Orchids Frame van orchideeënkweker Artisan heeft de eerste prijs voor ‘Het beste concept’ gewonnen tijdens de uitreiking van de Dutch Tulip Award 2019 op 10 januari jl. Eigenaar Wilco Verhoeven nam deze prijs in ontvangst op de feestelijke avond in de Studio’s van Aalsmeer. Het Original Orchids frame werd door de jury gekozen vanwege het ‘onverwoestbare, stijlvolle en bijzondere concept’.

De Dutch Tulip Award is een initiatief van Royal FloraHolland waar prijzen worden uitgereikt aan noviteiten in de categorieën snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten. Het Original Orchids Frame van Artisan nam het in de categorie concepten op tegen JUB Holland met ‘Lots of Love en Bee Happy Veer & Moon’, Ter Laak Orchids met ‘Phalaenopsis Flying Orchid’ en Plantenkwekerij P. van Geest met het concept ‘Eco Hydrangea’. Een eervolle competitie. De keuze van de jury viel uiteindelijk op het Original Orchids Frame vanwege de originaliteit. Daarnaast noemde de jury het concept ‘veelbelovend’ en ‘een echt cadeau’.

Original Orchids Frame

Het onverwoestbare Original Orchids Frame is een stijlvolle geschenkverpakking, die in combinatie met een weelderige Original Orchids een totaalconcept is voor de consument. Het grafische frame laat de plant zweven in de ruimte en kan op verschillende plekken worden neergezet, waardoor het decoratieve concept past in elk interieur.
Naast het Original Orchids Frame heeft de orchideeënkweker het assortiment met decoratie, speciaal bedoeld voor de ambachtelijke planten van Artisan, uitgebreid onder de merknaam The Living Collection by Artisan. De items Metal Frame, Wooden Frame, The Box en Terrarium maken op dit moment deel uit van de The Living Collection, maar deze eigentijdse collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe accessoires voor in het interieur.

Artisan – Handmade orchids

Artisan betekent ambacht en benadrukt het verfijnde vakwerk, die de mensen bij Artisan in de vingers hebben. Artisan onderscheidt zich in een superieure kwaliteit orchidee. Een Phalaenopsis met veel takken en bloemen in compact formaat. Met dit vakwerk weten ze een product te telen, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Allen herkenbaar door de ambachtelijke potcover of verpakkingsdoos, in Artisan uitstraling.

Dutch-Tulip-Award

Nieuws