We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over ons retourbeleid. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar shop@artisan-orchids.com en je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Kan ik mijn plant terugsturen?
Nee, je kunt je plant niet retourneren. Overeenkomsten die natuurlijke vijanden betreffen kunnen door hun aard (levend materiaal) niet worden herroepen en komen daarom ook niet voor retourzending in aanmerking. Voor onze overige artikelen, zoals keramiek, kan je uiteraard wel gebruik maken van onze herroepings- en retourregeling.

Wat als ik mijn bestelling wil retourneren?
Wij doen er alles aan om jou naar tevredenheid te helpen. Mocht je toch willen afzien van je aankoop, kan dit binnen 14 kalenderdagen na aankoop. Dit herroepingsrecht geldt niet op onze levende producten. Als jij jouw bestelling (deels) terug wilt sturen, mail ons dan op shop@artisan-orchids.com en vermeld jouw ordernummer.

Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de melding aan ons dat je van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, stuur je het product terug, De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Vanzelfsprekend krijg je het betaalde bedrag van het geretourneerde product terug. Wij dienen het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst terug te betalen, waarbij wij ervoor kunnen kiezen te wachten op het in goede orde ontvangen van de teruggestuurde bestelling.

Wat als mijn bestelling niet compleet is of ik het verkeerde product heb ontvangen?
Foutje! Als jouw bestelling niet compleet is of je hebt het verkeerde product ontvangen, meld dit dan door te mailen naar shop@artisan-orchids.com. Vergeet niet om je ordernummer te vermelden. Wij zullen de fout dan zo snel mogelijk herstellen.

Wat als ik een kapot artikel heb ontvangen?
Heb jij een kapot artikel ontvangen? Dit kan je melden via shop@artisan-orchids.com. Wij zorgen dan uiteraard voor een passende oplossing.